magyarenglishfrançaispolski

Erdei Iskola

A Csobánkán működő Liliom Erdei Iskola szeretettel várja az általános iskolás és középiskolás osztályokat a számukra kidolgozott interaktív, természetvédelmi szemléletű programjaival.

Jelenleg 100 főig tudjuk fogadni a csoportokat, az Oszoly-csúcs alatt, a Pilis legszebb helyén. A programok a szálláshely 4 hektáros területén, illetve a közeli természeti területeken, a Pilis erdeiben kerülnek lebonyolításra.

Az Iskola programja a cserkészmódszeren alapul, ami nem más, mint a játszva tanulás és az élménypedagógia. Az erdőben minden ismeretet a saját érzékszerveinkkel tapasztalhatunk meg. A tapintás, hallás, látás, szaglás útján komplex ismeretekre tehetnek szert a gyerekek. Munkatársaink olyan fiatalok, akik hivatásuknak tekintik a környezeti nevelést és több éves gyakorlattal rendelkeznek a pedagógia terén. A programszervezők által vezetett modulokkal a pedagógusok válláról szeretnénk levenni a terhet.

Kisebb gyerekek (1-4. osztály) számára a 3 napos, nagyobbak számára (5. osztálytól) az 5 napos programunkat ajánljuk.

  • 3 napos erdei iskola program: 13000 Ft/fő (napi négy étkezés, két meleg étkezés, kétfogásos ebéd)
  • 5 napos erdei iskola program: 24000 Ft/fő (napi négy étkezés, két meleg étkezés, kétfogásos ebéd)

Az árak tartalmazzák a szállás és a teljes ellátás mellett a programok díját és az anyagköltségeket is. A szállás 10 ágyas szobából közös zuhanyzóval, a tanároknak két darab kétágyas, saját zuhanyzós szobából áll. Az erdei iskola egész évben fogad csoportokat.

Előzetes egyeztetés a program(kukac)cserkeszpark.hu e-mail címen és a +3620/7700-890 telefonszámon lehetséges.

|Impresszum|Oldaltérkép|

Tárhely szolgáltatónk a Florka